"hemma" på pålpers

ligger jag nu. har precis satt igång en tvättmaskin med saker jag ska ha med. kollar på top model, haha...ja, jag kollar på de ibland, nu var det dock en gammal säsong som jag redan sett men. ska nog försöka sova lite innan vi far oxå så man inte somnar vid ratten.





god natt

flyyyyyy


kul att få åka flygplan igen.... hoppas vi inte kraschar bara..haha.


image29





balladalidala

joligt?



Det var en gång en bonde som skulle åka in till staden för att hyra ett torgstånd och sälja sina varor. När han åkte hemifrån sa han till familjen att de skulle lägga varorna i en stor packlår och sända den till torget om han fick plats. Bonden fick en plats, och för att spara pengar skickade han följande korta telegram:
- Har fått stånd. Skicka pigan med stora låren.



 

I stadens park hade det stått två statyer, i evigheter verkade det som, mitt emot varandra, en manlig och en kvinnlig. En dag kom en trollkarl fram till dem och sa:
- Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg - det är bara 30 minuter, så använd dem väl.
Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmast buske, där det hördes fniss, skratt och lite annat med. Efter femton minuter kom de tillbaka alldeles utschasade och trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande hade femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:
- Ok, men den här gången håller du duvan och så skiter jag på den!




Värstingen i andra klass var Fräcke Pelle, som hade skrivit fitta på tavlan då den nya lärarinnan kom in i klassrummet. Röd i ansiktet av vrede drog hon Pelle i örat och beordrade:
- Efter skolan ska du skriva det fula ordet 50 gånger på tavlan och sedan slicka bort det.
Mycket sent på eftermiddagen kom Pelle hem kritvit i ansiktet.
- Ojdå, sa pappan, värst va du var vit i ansiktet.
- Det skulle du också vara om du slickat fitta 50 gånger på en eftermiddag...



sitter själv

gör jag när lotta är på tidig lunch själv ska jag ha sen och äta på bagis, de blir nog en svampmacka. brukar dock inte bli mätt på dessa men. har faktiskt lite ont i huvet idag, vill inte tror att de är pågrund av krocken men jag vet inte. brukar ju aldrig ha huvudvärk annars.

bara en halv dag kvar nu till min minisemester. och den är jag väl värd, har ju jobbat i nästan 3 veckor nu...haha de är inte jag van.





tjillevippen

krasch bomm bang

sa det för mej och sandra förut idag. vi hade nyss varit på donken och inhandlat en burgare till mej och varit på appo för att fylla på nozie. sen på vägen hem till mej så stannar bilen framför för en fotgängare och den stackars lilla punton får inget fäste för att bromsa så vi gled rakt in i röven på den andra bilen. smart som jag va hade jag inget bälte så jag slog huvet i rutan eller möjligtvis instrumentbrädan. ingen större fara dock, en bula och ett litet sår. lite kul ändå, typ de första sandra säger - men mikke nu kommer du ju för sent. haha. hon är allt bra rolig den flickan! nu blir det till att handla sportbil för försäkringspengarna, jag röstar på en ferrari!

Lite försenad vart jag till fotbollen där jag skulle göra debut som målis. gick väll sådär tjablade lite i slutet av första matchen och då passade självklart frösön att göra 3-2. vi hade dock lägen att göra flera mål så jag tar inte hela skulden. i andra matchen hade jag inte så mycket att göra utan höll nollan när vi vann mot strömsund med 10-0. ingen final alltså, surt sa räven när han sket i det blåa skåpet.

nu har jag packat my suitcase för london resan. imorrn vid midnatt? bär det av i mot västerås och londie. tror att de va så att jag larsken och morgan skulle sitta bak and the womans driva. yes de blir perfa de!! tackar. ska även hämta ut mitt drivercard imorrn, long time no seen...



kör försiktigt de är halt.

ensam

sitter jag just nu. har blivit flyttad till eva- lotta idag men hon är på nåt möte. så jag är all aloooong. svarar för fullt, med blandat resultat. haha.

ikväll ska jag troligtvis vara målvakt när vi har dm-slutspel. ingen av de ordinarie målvaktsliken kunde för ovanlighetens skull... baaa. så då får man ju hoppa i och rädda dagen. man kallas ju inte pantern för inte! mitt problem blir bara att hinna äta före matcherna, hinner bara hem från jobbet så ska jag fara igen. kanske att sandra kan köra förbi donken på väg hem?? ja bra ide! behöver även in på appo och fixa ny nozelspray...går det bra kompis?





peace out.

åhhhh



puppan då....mh mh mh mh..







dulli!

städning

är tråkigt. men jag hade tänkt ta tag i det nu innan träningen. åtminstonde dammsuga.
usch fy och blä.............................

smurfan

lika som bär, ah?? (smurfbär, offcourse)


    





lalaa

lördag senare...

me and smurfan tjackade varsin vin-box som vi drack lite ur oxå lagade vi plankstek. hade även lite fotbollsfrågetävling och där vart det oavgjort, i think.


here is my plankstek.


image26


mmm, plarre!

vitsigt

vad händer med 4 kameler som går ut i regnet?

dom blir blöta!



patienten till läkaren:
-de var inget bra tips det där att dricka honungsvatten.
-varför inte det?
-jo, jag fick ju sånna biverkningar.




vilket djur har det slappaste könsorganet?

fladdermusen.

lördag

vaknade upp on freeze island, jag och smurfan skulle iväg och kolla på fotboll i öp-hallen. som tur va så har smurfan en super snäll faster, som vi fick låna bil av. och den fick jag köra, riktigt kul att få köra igen. lite sent kom vi så vi hann inte se hela första matchen mot frösön. som det blev förlust i 2-3. vart dock bättre sen med vinster 5-1 mot sacrificevalley och 4-2 mot ärsn. gruppvinnare och nu väntar slutspel på onsdag. bra jobbat redheads!


     

vänstra och högra bilderna följdes av stugunmål sekunden senare. och i mitten har vi den store skytteku... nä just ja, han gjorde inga mål, men han var duktig ändå...tror jag...mohahaha.






alla som bränner målchanser är våldtäksmän

bäst på tv just nu

är gordon ramsay och kitchen nightmares. riktigt bra shit!

image21

grattis

säger vi till min bästa kompis  sandra (ja sara, så är de faktiskt, jag ligger etta) som fått jobb på infocare i stugun. congraaaats! perfa! nu kan vi börja samåka, shit pommes frites va bra. och nu på fredag får jag köra igen, tar dock lite tid innan jag kan köra bilen, men.

har suttit lite själv idag för första gången, tog kanske 10 samtal och klarade alla utom ett själv. att jag är bra? jaha ja tackar, ja jag är nog de. kommer få en egen plats så fort jag fått mitt pid.

vart även bjuden på lunch av min superpuppa idag, tack för det! själv är man ju pankis spankis. iaf tills måndag när jag får min första lön.

nu ska jag ladda inför träningen (eller så inte) är freakin tired och vill hellre kolla på zlarre ikväll. men från skillnad från många andra i laget så tränar man ju varje träning.




alla som inte tränar är våldtäksmän

den dåliga uppdateringen

beror på att jag har börjat jobba och har inte haft tid och efter jobbet har jag varit så jävla trött. är inte van att kliva upp före 12, haha. men de ska snart bli bättre när jag får sitta själv på jobbet.

i helgen har jag gjort följande:

fredag:
var jag och sara först och kolla på den årliga bandymatchen i stugun och sen var vi hem och drack upp oss         
inför afterworken på nornan. vi hann även med att spela lite pingis och jag vann faktiskt ett set fast att jag redan blivit pretty drunk. sen ner på nornan som sagt och där var det skoj och mycket folk dessutom. kom lite för sent dock för maten hade börjat ta slut, men jag blev nästan mätt iaf (var 1.88 den här gången oxå).

lördag:
vaknade tidigt, 9 tror jag. kollade på skidskytte och hämtade frukost från falkonettis. sedan sov jag ett tag mitt på dan innan vi började göra middan. lars, maritta, per och frida kom och åt och de var de godaste dom hade ätit sa dom. jaha tackar sa jag. sen spelade vi lite plays och efter de ganska tidigt i säng eftersom jag skulle upp tidigt och fara på fotbollscup på söndan.

söndag:
for till långsele kl. 07.30. vi vann alla 4 gruppspels matcher men sen vart de en förlust och en oavgjord i poolspelet så ingen final tyvärr. kom hem  till pålpers vid 18-tiden kanske? och då blev det bara lite tv sen tidig sömn.

ikväll ska jag fortsätta med scrubs 4. smackelismack.




alla som heter jocke är cidervän 


coolt inlägg

jag tänkte presentera en riktigt schysst lirare. nu tänker ni de kan väll inte vara? men de kan de! whoooohoooo, sassa brassa mandelmassa, här kommer han nu äntligen, den fantastiske: TOMMY SELLING!


  

image18

  


tommy selling får 5 kissekatter!
mjau mjau.





alla som heter tommy är marsvinsvän!



träningen

började med en riktigt jobbig löpning med ´jogg, intervaller och ryck i backe. sedan spelade vi match mot hlk + våra junisar. tror de blev 4,5-1 och deras mål gjorde våra spelare. kanske inte den bästa uppladdningen för en match med löpning inte för min del iaf, var kass.haha. nu in i the shower.....i´m smelly! mmm, smelly.




alla som inte duschar är våldtäksmän!

och andra dagen

gick fort som bara den. fick även förlängt till sista augusti, så de va bra. tired tired tired är jag dock, så jag tänkte dö i soffan ett tag innan träningen. möter hlk, som vi gjort de senaste tisdagarna fast denna gång ska vi ha löpning först. bara bra om vi är trött för hlk är bland de sämsta lag jag sett i nuvarande form..haha. kanske får gå ihop med lite mer lag? hlk + frpqt kanske skulle va nåt. ahh?






smack that

första dagen

på jobbet hade jag idag. och de gick väll bra antar jag. verkar ju ganska krångligt än så länge, men jag tänker att alla andra har klarat av de så då ska jag oxå göra det...haha. har äntligen fått smaka den omtalande cacao cremen oxå, haha och den va god! lunchen åts på bagis med marita sara och sandra och jag tog en varm macka. sen efter jobbet så spelade jag innebandy med jobbets korplag. och nu är jag hemma och är jävligt trött tror de blir en tidig kväll.



tack för idag!

söndag

milan vann nyss mot siena med 1-0, wiihoo! skydskyttet fortsatte däremot på samma sätt med kassa svenskar... ååååååååååh soper! snart go middag! mumsfillebabba. annars mest tv idag med lite pingis emellanåt.

är lite nervös för imorrn faktiskt, har inte så stor koll vad dom gör på teknik, men de går nog bra. oxå hoppas jag att sandra får jobb imorrn så man kanske slipper bussen tills jag kan köra själv igen? haha.


simsallabim

hej

nu ska vi göra dressninger! mmm, dressninger.

lördag

har börjat med skidskytte, svenskarna var ju kass men. sen nu vet jag inte vad de blir resten av dagen. förhoppningsvis blir det nåt superduper roligt. ja de vore bra! ska bara komma på vad? några idéer kanske?


jäh män cool män

fredag

var en riktigt bra dag. mest tack vare jobbet då men kvällen vart mycket rolig den med. jag och sara gick till sporthallen och spelade badminton. sara vann första setet men sen vann jag resten när ringrosten va borta. sedan drog vi fram pingisbordet och spelade pingis, dock med ett lite modifierat nät =). vann alla utom ett set här oxå men de va jämt för de mesta. sen kom lars och marita förbi och då vart de lite rundpingis oxå, och ja jag vann alla utom en här oxå, haha. man får skryta! sen avslutade vi med att spela 21. verry funny bunny var det. sen hem och kollade på scrubs 5 innan vi sleepade.


wiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee

snabba kast

från hopplöst till jobb, de kan gå snabbt de! så här gick de till iaf:
igår tog jag och skickade mail till fujitsu och fick svar nästan på en gång. och nu kl. 10 var jag dit på intervju.
den höll väll på i en halvtimme ungefär, sen avsluta dom med att säga att dom skulle höra av sej nästa vecka. tänkte att man har en chans iaf, var ganska nöjd att jag hade kommit på en intervju åtminstonde, haha. och sen hann jag inte mer än hem så ringde chefen till mej och fråga om jag kunde börja på måndag, -öh ja de kan jag väll, vart lite överraskad, haha. men fyfan va bra! jag ska sitta på teknik, med matti troligtvis. känner mej hyffsat lättad, var ett bra tag sen man hade ett jobb nu. nu kanske man har råd med andra saker än hyra, lån och mat oxå, haha. de är iaf ett vik jag fått vet dock ej hur långt och inte vad för lön men de blir säkert bra.

ska äta lunch med sara och marita på bagis om ett tag, mums! men först lite scrubs 4!




gladgladiliglad, de e ja!

lej lej lej

är jag idag.

matchen mot ope förlorade vi med 4-6, vi spelar bra stora delar av matchen men pga en del enkla misstag i försvaret får dom flera lätta mål. 1 mål lyckades jag göra iaf. kunde dock inte gå för fullt i andra halvlek eftersom jag kände av nått i högerlåret.

idag har jag dessutom ont i halsen och i ryggen, så jag tror inte jag kan träna ikväll.

och jobbet i stugun ser inte ut att bli av. först är dom ute och säger att dom behöver folk snabbt, sen hör dom inte av sej och de visar sej att dom redan haft folk där på intervju, men bra. tack för falska förhoppningar.................verkar inte som att jag ska få nått jobb, snart får man väll gå på socialen. roligt roligt. jag är leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!


max

håller dom på att bygga nedanför mej. var ned på piraten och köpte semlor och o´boy nyss och såg då att dom kommit en bit. "skelettet" av huset är klart nu, så de ska nog inte ta så lång tid till. wiiihooo, i love max! får se om de är bra eller dåligt att de ligger så nära, man kanske blir ett fetto. haha nu semeltime, mums!




tralala

lunch

har jag precis ätit, tar vad som finns i frysen just nu då jag inte orkar handla. så nu vart de sweetchili wok och hamburgare, men de va gott!

har ont i kroppen idag sen matchen igår. ska gå ut och gå en sväng sen och förhoppningsvis släpper de lite då. annars har jag inget planerat för dagen.


balladaladali


matchen

vann vi med 12-0, 4 mål från min sida så de var godkännt. inte mycket till motstånd, men men. kulare och tuffare imorrn förhoppningsvis då vi möter ope.

alldeles innan jag skulle fara på matchen så kom mamma och eleonore hit en snabbis. dom hade skjutsat in joakim för han skulle visst köpa en bil (bmw 318). dom hade med sej en resväska till mej som jag ska ha när vi far till london, bra bra, tack för de! fan va kul de ska bli, wiihoo! längtar!

nu ska jag nog snart lägga mej i sängen och kolla på nån av filmerna jag lånat av puppan.


good night


träning!

ja nu har jag bestämt att jag ska fara på träningen iaf, eller de är ju egentligen träningsmatch mot hlk. känner mej mycket bättre nu och kan ju stå i mål om inte annat. förra veckan vann vi med 6-0 eller nåt liknande, dock inget mål från min sida, skärpning i kväll! haha. nä nu ska jag packa väskan.

peace out

bakgrunden, igen.


nu är den som jag vill ha den. och de har jag marita att tacka.
så tack så mycket!
eller marita the bloggpimper. som hon kallas ibland . haha.


wiiihooo

bakgrunden.

är nu ändrad pga att de tydligen var den sämsta man kunde ha. haha.

i fix i fix


här är det puppan!

om du läser det här har du hittat rätt puppan! haha

bilddagboken!

får man kolla i om man vill: http://rapunzel7.bilddagboken.se/
de får man faktiskt.

hej hej.

jag tycker inte om arbetsförmedlingen!

de gör jag faktiskt inte. tvingar mej att söka städjobb och ska pracka på mej praktik på dagis på frösön. nej tack! praktik är ganska värdelöst (om de inte leder till jobb), och jag har ju jobbat på dagis i över 2 år, så jag tror att jag kan de redan. sen sa gubben att de bara skulle ta 10-15 minuter för mej att gå på frösön, haha, jävla retard! kanske 45 minuter om jag skyndar mej. ge mej ett jobb så jag slipper dessa lik.

tjena tjena, mittbena.

nytt körkort!

måste jag fixa snart. trodde ju att jag skulle få tillbaka mitt gamla men så vart de inte. så nu måste jag iväg och ta ett nytt kort, eller hmm? kom på att jag har kvar kort som jag hade till passet dom kan jag ju ta, smart smart, så gör jag nog. måste ju även skriva en ny autograf, vilket jag är kass på, haha. inte så länge kvar tills jag får köra igen nu (ca 3 veckor) ska bli riktigt skönt. för er som inte vet så tappade jag körkortet i augusti, för fortkörning. 6 månader utan körkort och 4000 i böter, tackar! dom var snäll med böterna iaf. nu måste jag bara få ett jobb så jag kan använda bilen oxå, måste byta stötdämpare. ska bli skönt att slippa bussjävlarna, haha.

jäääääh määän.

filmtajm!

har de varit sen i torsdags, då jag hyrde dessa filmer;

image1

beck- i guds namn: är de här sista beck?, well i dont freakin know, men jag tror de. iaf så tycker jag att alla beck filmer är riktigt bra (kanske nåt undantag).
3 kissekatter. mjau mjau

beck- de tysta skriket: ja de är ju same shit här, good good!
3 kissekatter. mjau mjau

mr. brooks: såg jag igår och jag gillade den med. kevin kostner har en inre röst som får han att döda folk. lite underlig eftersom man får se den inre rösten som en person, men i like it!
3,5 kissekatter. mjau mjau

déjàvu: såg jag med puppan i söndags, även denna helt sevärd.
3 kissekatter. mjau mjau

little miss sunshine: ja den gick ju att se iaf, men jag hade hoppats på nåt roligare.
2 kissekatter. mjau mjau

för er som följde bytv jämtland så vet ni att mina kissekatter är snodda därifrån. haha.
men för att sammanfatta så tycker jag att de var en mycket lyckad filmhyrning denna gång.

peace out.


risig i kistan!

är jag idag, har dessutom ont i halsen. nä fybubblan alltså. kan bli så att jag missar min första träning för i år, kanske. men de är ju några timmar dit, så jag hinner kurera mej lite.
 
peace out

första inlägget!

är ni beredda? för det är en ny blogg-kung i stan!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0